ما از کوکی ها برای اطمینان از بهترین عملکرد و تجربه کاربری در وب سایت خود استفاده می کنیم. با ادامه استفاده از سایت ما، با استفاده ما از کوکی ها مطابق با سیاست حفظ حریم خصوصی ما موافقت می کنید. بیشتر بدانید

پیده ترکی

پیده ترکی که از مواد غذایی با فرهنگی غنی وبااهمیتی است و طعم خوشمزه ای دارد

همانطور که اکثر مردم در حال حاضر می دانند، غذاهای ترکی یک فرهنگ غنی با غذاهای مختلف از مناطق مختلف دارد. در حالی که مناطق ساحلی مانند منطقه اژه اغلب سبزیجات پخته شده با روغن زیتون را ترجیح می دهند، مردم از منطقه جنوب شرقی آناتولی بیشتر غذاهای گوشتی و چربی های حیوانی مصزف میکنند. علاوه بر این سلیقه های شگفت انگیز، یک شیرینی خام وجود دارد که در غذاهای مختلف در همه جای دنیا قرار دارد. این پید نامیده می شود و می توان آن را به عنوان یک خمیر نمکی با انواع مختلف شناخت. پیده به طور کلی یک شکل بلند و باریک دارد. پایه خمیر است و گاهی اوقات لبه های بسیار کوچکی دارد و گاهی اوقات لبه ها پهنی دارد. در بعضی از نسخه ها حتی کف آن را با مواد نیز پوشش می دهد. به طور سنتی اجاق آجری یا سنگ برای آشپزی پیده در رستوران ها استفاده می شود، اما در خانه ها، مردم از اجاق های خانگی معمولی استفاده می کنند.

طعم های مختلف

تاریخ پیده ناشناخته است، اما معنای سنتی و فرهنگی در همه مناطق دارد. در اینجا برخی از حقایق و نکات جالب در مورد پیده ترکی وجود دارد.

1. هنگامی که به ما می گویند پیده، ما به طور کلی به معنای چیزی است که با گوشت پر شده و خمیر را با مقدار زیادی کره تفت داده اند. با این حال، امروزه با تغییرات بی شماری ازانواع آن در مناطق مختلف شناخته می شود. بعضی از مناطق دوست دارند که آن را به روش سنتی حفظ کنند و از گوشت فرار میکنند. دیگران ممکن است با پنیر، سبزیجات مانند قارچ و اسفناج و گیاهان مانند جعفری ترجیح دهند.

2. فرهنگ پید این است که غذای اصلی است که مردم را دور هم جمع میکنند. این در فعالیت های اجتماعی مختلف مانند اجتماعات خانوادگی و دوستان، مراسم تشییع جنازه، جشن های خاص و غیره استفاده می شود.

3. در خانه سخت است. هنگامی که مردم می خواهند با شام خوردن شام خود را آغاز کنند، سرپایی از آنها بخورند، همانطور که می خواهند. این مخلوط به رستوران پیده آورده شده وپیده سفارش داده شد. سنتی با سلیقه های مختلف با قیمت ارزان تر .

4. در همه شهرهای ترکیه رستوران های بزرگ وجود دارد که فقط پیده را درست می کنند. علاوه بر این، تقریبا همه رستورانهای کباب با انواع مختلف کباب سرو می کنند. پید نیز می تواند در شیرینی های کوچک و همچنین در نمودارهای خیابانی پیدا شود.

5. در ترکیه، پیده به طور گسترده ای در تمام مناطق کشور مصرف می شود. هر جایی که در ترکیه بازدید می کنید، یک مکان ارزان است که این غذای خوشمزه را خدمت می کند. بنابراین، این باید اولویت اول افرادی باشد که با بودجه کم به ترکیه می روند

26 آوریل 2023
S.G.K چیست؟
S.G.K چیست؟  S.G.K با نام کامل  Sosyal Güvenlik Kurumu برنامه مراقبت‌های بهداشتی دولت ترکیه و در واقع نوعی بیمه خدمات درمانی یا همان بیمه تامین اجتماعیست. به عنوان یک خارجی، برای درخواست مجوز اقامت، باید نوعی بیمه درمانی داشته باشید ادامه مطلب
02 جولای 2023
اولین محل پرورش زنبور در ترکیه
اولین محل پرورش زنبور در ترکیه ماجاهل در آرتوین، که اولین منطقه زیست کره ترکیه در شمال دریای سیاه قرار دارد. بعد از قرار داد با روسیه در سال 1921، 12 روستا به گرجستان داده شد و باقی آنها از جمله ماجاهل به ترکیه داده شد. به دلیل آب و هو و شرایط جاده ها، در صورت بیماری مردم در زمستان باعث ایجاد کلی مشکل میشود. برای رفع این مشکل پیمان نامه ای با گرجستان بشته شد. ادامه مطلب
19 جولای 2023
غذاهای خیابانی در آلاتنیا
غذاهای خیابانی در آلاتنیا شما می‌توانید درحالی‌که در خیابان‌های آلانیا قدم می‌زنید غذا پیدا کنید، در مورد رستوران‌ها صحبت نمی‌کنیم، دکه‌های کوچک در پیاده‌روها هستند. می‌توانید غرفه‌هایی را در همه‌جا در اطراف آلانیا پیدا کنید که هرکدام ویژگی خاص خود رادارند. بعضی از غرفه‌ها وجود دارد که شبیه پرتقال هشتند. این غرفه‌ها اجاره داده می‌شوند و زیر نظر دولت هستند. ادامه مطلب
29 می 2023
رمضان چیست؟
رمضان چیست؟ برای مسلمانان رمضان ماه نهم از تقویم قمری است. کسانی که سالم و آماده روزه گرفتن هستند نباید از سحر تا افطار چیزی بنوشند یا بخورند. همچنین داشتن اخلاق خوش و فروبردن خشم نیز شامل این روزه میشود. کارهای دیگری همچون نماز خواندن، دعا کردن، خواندن قرآن و پرداخت فطریه نیز در این ماه مبارک انجام میشود.مسلمانان همچنین باور دارند که قرآن در این ماه آورده شده است. در طول ماه مبارک، مسلمانان سحر از خواب برخواسته و سحری میخورند و تا افطار دیگر چیزی نمیخورند. ادامه مطلب