اجازه اقامت – ترکیه

اجازه اقامت – ترکیه

اجازه اقامت – ترکیه



اتباع خارجی که می‌خواهند وارد ترکیه شوند معمولا ویزا (30،60 و یا 90 روزه) یا معافیت ویزا دارند. ولی چنانچه تمایل برای اقامت مدت طولانی تری (معمولا 1 ساله) دارند باید تقاضای اجازه اقامت ترکیه را بگیرند.

در ابتدا باید فرم آنلاین درخواست اقامت با عکس بیومتریک (بدون روتوش) را پر کنید

برای بدست آوردن اقامت ترکیه شما به مدارک زیر نیاز دارید:

- تقاضای مجوز اقامت

- نسخه اصلی گذرنامه به همراه کپی و یا سند مسافرت (کپی از صفحه اصلی و صفحه آخرین ورود)

- چهار عکس 6*4

- بیمه خدمات درمانی معتبر در ترکیه

- ارائه سند رسمی از آدرس در ترکیه (یا یک کپی از قرارداد اجاره محضری و یا سند ملک شما در ترکیه)

اقدامات اولیه

اگر شما برای اولین بار تقاضای اقامت ترکیه را می‌دهید باید اول رزرو آنلاین برای رفتن به دفتر اقامت بگیرید. رزرو آنلاین باید قبل از اینکه ویزای توریستی شما تمام شود انجام شده باشد. سپس شما باید فرم اقامت آنلاین را در وب سایت (www.goc.gov.tr) پر کنید.

اگر شما برای اولین بار این برنامه را اجرا می‌کنید باید گزینه "اولین اقدام" را انتخاب کنید. پس از پر کردن فرم درخواست اقامت صفحه تایید یه با تمام جزئیات و مقدار پولی که شما باید در اداره مالیات پرداخت کنید نمایش داده میشود. بهتر هست این صفحه را در صورت امکان پرینت کنید زیرا ممکن است در اداره مالیات آن را از شما بخواهند.

پس از پرداخت مالیات برای اجازه اقامت و آماده کردن اسناد شما باید در تاریخ مشخص شده به دفتر محلی اداره اقامت بروید.

فرم اجازه اقامت

اگر شما دارنده اجازه اقامت هستید و می‌خواهید آن را تمدید کنید، باید تمام مدارک بالا را داشته باشید و به جای رزرو آنلاین باید مدارک را به صورت آنلاین و یا از طریق اداره پست یا پیک به اداره اقامت ارسال کنید.

*نام و نام خانوادگی

پر کردن این قسمت‌ها ضروری است

ایمیل بزنید

پر کردن این قسمت‌ها ضروری است

*تلفن

پر کردن این قسمت‌ها ضروری است

Skype