طرز تهیه باقلوا ترکی

طرز تهیه باقلوا ترکی

طرز تهیه باقلوا ترکی

باقلوا یکی از محبوب ترین شیرینی های ترکیه است. این شیرینی بسیار شیرین است که خمیر و شربت خاصی دارد. باقلاوا در ترکیه برای افراد خارجی بسیار سنتی است. همچنین، در ترکیه، مردم باقلوا را در موارد مختلف به خانواده و دوستان خود میبرند. باقلوا نیز شیرینی سنتی برای جشن ها و جشن های بایرام است. به طور کلی، مردم مدرن ترکیه باقلوا را از مغازه ها خریداری می کنند، اما بسیاری از مردم هنوز هم آن را در خانه تهیه می کنند. بهترین شکل زمانی است که مادر یا مادربزرگ با تجربه آن را در خانه انجام می دهد.

مواد اولیه

- 5 عدد آرد

- 3 عدد تخم مرغ

- 1 لیوان شیر

- 1 لیوان روغن آفتابگردان

- 1 بیکینگ پودر

- 1 قاشق قهوه خوری سرکه

- ½ قاشق چایخوری نمک

برای رول خمیر در ورق های نازک و برای ورق

- 1.5 لیتر نشاسته ذرت

- 250 گرم کره ذوب شده

- 3 عدد گردو خرد شده

برای شربت

- 3.5 لیوان شکر

- 3.5 لیوان آب

- ½ قاشق قهوه خوری آب لیمو تازه

برای سرو

- ½ شیشه پودر پسته

طرز تهیه

1. آرد را در یک کاسه عمیق قرار دهید. با انگشت خود یک گودی عمیق را در وسط آرد درست کنید. تخم مرغ، شیر، روغن آفتابگردان، بکینگ پودر، سرکه و نمک را در کاسه قرار دهید.

2. مواد را به آرامی مخلوط کنید و آنها را به یک خمیریکدست تبدیل کنید. یک پارچه مرطوب را در روی خمیر قرار دهید و بگذارید یک ساعت در دمای اتاق بمانید.

3. خمیر را به 20 قطعه مساوی تقسیم کنید. خمیر را به ورقه های بسیار نازک رول کنید. آنها را به اندازه نازک تر بدون شکستن آنها بکشید. هنگام درست کردن از نشاسته ذرت استفاده کنید.

4. تمام ورقها را روی هم قرار دهید و ادامه دهید.

5. کره را در یک ظرف کوچک ذوب کنید و بین ورقها بریزید.

6. کف سینی فر را چرب کنید. دو تا از بهترین ورق برای پایین و بالا را نگه دارید.

7. 10 ورق خمیر را در سینی قرار دهید ودوباره روی آن قرار دهید. در طول این فرآیند، کره را روی آنها بمالید.

8. گردو را روی این 10 ورق قرار دهید.

9. بقیه ورقها را روی هم قرار دهید تا روی لبه بگذارید. فراموش نکنید که کره ذوب شده بین ورق ها را قرار دهید. با استفاده از یک چاقو، دو طرف ورق را به سمت پایین لبه بردارید.

10. باقلاو را در شکل مورب قرار دهید. کره ذوب شده در بالای ورق بریزید. در حدود 50 دقیقه در درجه حرارت 180 درجه قرار دهید.

11. برای تهیه شربت، شکر را با آب در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و حدود 25 دقیقه جوشانید. پس از اضافه کردن آب لیمو در مخلوط جوش، آن را از اجاق گاز جدا کنید.

12. پس از تهیه باقلوا در فر، مایع شربت را به آرامی روی سینی بریزید. باقلاوا را با پودر پسته ای که روی آن قرار داده اید تزیین کنید.

*نام و نام خانوادگی

Please enter your name.

ایمیل بزنید

Please enter your mail.

*تلفن

Please enter your phone.

Skype